Du Behövs som Vuxen!

Nytt spännande utbildnings- och studiematerial utarbetat av Nätverket De Glömda Barnen Västra Götaland och NBV Väst i samarbete med Petter Iwarsson

Utbildnings och studiematerial bygger på boken DU BEHÖVS SOM VUXEN – En inspirerande bok för dina samtal med barn och unga. Boken är skriven av Petter Iwarsson, legitimerad psykoterapeut samt socialpedagog med vidareutbildning också inom handledning och familjebehandling.

Kursupplägg

Utbildning: Utbildningsmaterialet kommer utgå från grunderna i studiematerialets fem filmer men kommer även ha ett tydligt fokus på barn som anhöriga i familjer med beroendeproblematik. Utbildningen kommer kunna anpassas utefter gruppens behov, och ge er ökade kunskaper genom olika verktyg och övningar att möta och samtala med barn och unga på bästa sätt (kurslitertur ingår).

Studiecirkel: Du i en arbetsgrupp eller vänner kommer tillsammans lära er utveckla kunskaper genom barns perspektiv av att läsa boken och följa studiecirkelplanen som finns att hitta på NBVs hemsida. Studiematerial är tänkt att vara en guide genom boken och de frågor som kommer upp när ni läser den. För att anmäla till studiematerialet kontakta din lokala NBV förbund.

Presentationsfilm med Hanna Jagurdzija 9 år

Målgrupp: Alla som möter barn och unga i sitt arbete eller i sin vardag.

Ni kan redan idag skicka in intresseanmälan!

För mer information kontakta Elsa Gatica Arikhan, 072-9710568